SURUÇ KATLİAMININ ALTINCI ÖLÜM YILDÖNÜMÜ KATİLLER ARAMIZDA

Erdem GÜNALP

20.07.2021

Suruç katliamının Altıncı ölüm yıl dönümünde, bu davayla ilgili hukukun geldiği nokta, sıfıra sıfır elle tutulur bir sonuç ortada yoktur.

Hala tek tutuklu sanık yargılamasına devam ediyor.

Mahkeme kayıtlarına göre sözde diğer iki sanık olduğu ifade edilse de arkasındaki güç odakları gizemini koruyor. Altı senedir hala kimse bulunamadı, ama o katil sürüleri halkın içinde elini kolunu sallayarak gezdiklerini düşünüyorum..

Çünkü, Sivas’ın katili Cafer Çakmak denilen katil yıllarca aranmasına rağmen bulunamamıştı. Öldüğünde polis karakoluna 500 metre mesafesindeki evinde ortaya çıkmıştı.

Sosyalist Gençlik Dernekleri federasyonu üyeleri 20 Temmuz 2015 tarihinde Amara Kültür Merkezi bahçesinde basın açıklaması yaparken katledildiler.

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyeleri Suruç’taki çocuklarımıza oyuncaklar dağıtmak isterlerken, caniler, katil sürüleri yoldaşlarımızı yaşamlarını ellerinden alan, insanlık düşmanı yaratıklar şunu bilmelerinde bir kere daha fayda var

Canlarımızın acıları bizlerin yüreklerinde, dün gibi tazeliğini koruyor. Yaralarımız kanıyor, gerçek hesap sorulmadıkça kanamaya devam edecektir.

Unutmadık unutmayacağız.

Yoldaşlarımızı toprak ana üşütmesin.

Menzilleri saçtıkları ışık olsun.

Bir yanıt yazın

Başa Dön