YENİLİK PARTİSİ SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Kurucusu bulunduğum Yenilik Partisinin bozuk düzene karşı Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir parti olarak kurulduğunu düşünmüştüm. 11.06.2022 tarihli İstanbul İl Kongresinde yaptığım konuşmamda “İmam Hatip Liselerinin, Meslek Liselerine dönüştürülmelidir” şeklindeki ifadem kabul görmeyince son bir veda konuşması yaparak parti ile olan tüm ilişkilerim 10.07.2022 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Hüseyin EKİCİ

“Hattı müdafaa yoktur Sathı müdafaa vardır”

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz yaptığı tüm konuşmalarında ülkemizin giderek İktidarıyla muhalefetiyle kaosa sürüklendiğini açıklamaya devam ediyor.

“İktidarın ve muhalefetin televizyon ve basın medya kuruluşları var. Bunlar tamamen bize karartma uygulamaktadır.

Halkımız bizi ya sosyal medyadan ya da medyanın TV kanallarındaki konuşmalarımızdan izliyor.

Kamuoyunda izlenme oranlarının çok yüksek olduğunu her seferinde tekrarlayan Öztürk Yılmaz,

“Bizim izlenme oranımız yandaş televizyonlardan yayın yapan siyasi parti mensuplarından çok daha fazladır.

Ama iktidar ve muhalefete bağlı televizyon kanalları ile günlük gazeteler bize karşı yapılan karartmalarla kamuoyunda bize karşı algı yaratılmaya çalışılıyor.

Sözde bizi yani Yenilik Partisi’ni yok sayıyorlar.

Fakat şunu bilmiyorlar ki;

Biz halkamızın desteği ile bütün il ve ilçelerde hızla örgütlenmeyi sürdürüyoruz.

Her gittiğimiz köy, kasaba ve şehir merkezlerinde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz.

Çok kısa zaman içinde Covid 19 Salgınına rağmen örgütlerimizi halkın desteğiyle kararlı bir şekilde kurmaya devam ediyoruz.

10 Kasım’da Ata’mızın huzurunda tekrar söz verdik. Tüm örgütlerimizle birlikte Seferberlik ilanıyla, Büyük Atatürk’ün “Hattı müdafaa yoktur Sathı müdafaa vardır” sözünü rehber edinerek ülkemizin her karış toprağını gezip ülkeyi bu kaostan, bu kötü yönetimden kurtaracağız.

Parolamız: Bizim kimseden korkumuz yoktur. Kötü gidişe, çürümüşlüğe son vereceğiz. Demokrasiyi yeniden tesis edeceğiz. Vatanımızı, Bayrağımızı, Cumhuriyetimizi, Atatürk’ümüzü  sevenlere kapımız açıktır.

Bir yanıt yazın

Başa Dön