YENİLİK PARTİSİ KARTAL İLÇE BAŞKANI DİLBER TANRIVERDİ’NİN KONUŞMASI

Sayın Genel Başkanım, Sayın İl Başkanım, Sayın Divan Başkanım ve değerli üyeleri, kıymetli misafirler, basınımızın değerli temsilcileri, sizleri en içten duygularımla, sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Konuşmama başlamadan önce, milli mücadelemizin şerefli kahramanı, bir milleti ulus yapan, ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, bu toprağı vatan yapan, her karışını kanları ile yoğuran şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Işıklar içinde uyusunlar, selam olsun tüm kahramanlarımıza ve selam olsun vatan uğrunda can veren, kan döken kadınlarımıza, yiğitlerimize ve evlatlarımıza.

Bugün burada, bu kürsüde olmamı sağlayan, beni Yenilik Partisi Kartal İlçe Başkanlığı görevine layık gören, Musul Kahramanımız Sayın Genel Başkanımız Öztürk Yılmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum.

480 Bine yaklaşan nüfuslu Kartal ilçemizde çalınmayacak kapı, derdini dinlemediğimiz, halini sormadığımız tek bir Kartallı kalmayacaktır. Kartallı bir kadın, Kartallı bir anne, Kartallı bir kız kardeş, Kartallı bir abla, Kartallı bir evlat, Kartallı bir komşu olarak hepinizin huzurunda buna söz veriyorum.

Takvim yaprakları birer birer koparken, ülkemizi ve milletimizi etkileyen olayların akış hızı tüm duyarlı insanlarımızın dikkatini çekmektedir. Üstüne üstlük bir de pandemi ile mücadele etmek omuzlarımıza taşınması zor bir yük daha eklemiştir. Yenilik Partisi tamda bu çıkmazlar içerisinde, ülke çıkarlarını esas alan, iyi niyetli kadrosuyla, sorumlu ve uzlaşmacı bir parti olarak göreve başlamıştır. Kutuplaşmayı ortadan kaldıran, gönül ve vicdan köprüleri kuracak olan partimizin bir mensubu olmaktan onur duyuyorum.

Ülkemizi istikrar ve huzur içinde, yeni yüzyıla taşıyacak ileri, ilkeli, seviyeli ve hoş görülü siyasi yaklaşımı hayata geçirecek tek parti Yenilik Partisidir. Milletimiz içini ferah tutsun, müsterih olsunlar. Kurucumuz Sayın Öztürk Yılmaz’ın çelikten iradesine inanan kadrosuyla şimdi, bugün, burada Kuvayı Milliye ruhunu tekrardan ateşliyoruz. Yani Mustafa Kemal ATATÜRK’ün evlatları vazife başındadırlar.

Geçmişe takılı kalmadan ödev ve sorumluluklarımızı eksiksiz olarak yerine getirme çabası ile yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizi kronikleşen dışa bağımlılık hastalığından kurtarıp, kendi ayakları üstünde duruncaya kadar inşa etmek için yılmadan mücadele edeceğiz.

Değerli dostlar gerçekler açık ve net şekilde ortadadır. Bu cennet vatanda milletimiz adeta bir cehenneme doğru itilmektedir. Toplumun manevi değerleri elinden alınmış, aç uyuyan çocuk sayısı artmış, kadın cinayetleri ayyuka çıkmış, istismarlar ve bununla birlikte caydırıcı olmayan cezalar sayesinde, anlayacağınız işler iyice çığırından çıkma noktasına gelmiştir. Kendi kendine yeten bir ülke iken, ne yazık ki dışa bağımlı, kaynakları tüketilmiş, eğitimin içi boşaltılmış, tarımı bitirilmiş, gençlerimiz işsizlikle mücadele eder duruma gelmiş, bu ülkeye katma değer sağlayacak beyinler birer birer göç etmeye başlamışlardır.

Partimiz işte bu, içinde bulunduğumuz vaziyetin, imkan ve ŞERAİTİNİ bir an olsun düşünmeden, bugün istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine girişmiştir.

Çünkü bizler, bağımsızlık yolunda giden, ulusal menfaatlerimizi yapı taşları olarak gören, Cumhuriyeti bizlere bir yaşam tarzı olarak armağan eden Ulu Önder’in evlatlarıyız.

ATA’mız diyor ki‘’ Milletlerin tarihinde bazı dönemler vardır ki, belli amaçlara erişebilmek için maddi ve manevi ne kadar kuvvet varsa hepsini bir araya toplamak ve aynı doğrultuya yöneltmek gerekir.’’  Ve konuşmasına şöyle devam ediyor.‘’ Yakın yıllarda milletimiz, böyle bir toplanma ve birleşme hareketinin önemli sonuçlarını kavramıştır. Memleketin ve devrimin, içeriden ve dışarıdan girebilecek tehlikelere karşı korunması için bütün milliyetçi, cumhuriyetçi kuvvetlerin bir yerde toplanması gerekir. Aynı cinsten olan kuvvetler, ortak amaç yolunda birleşmelidir.’’ diyor. İşte biz de bu amaç yolunda birleşen, Ulu Önder’in izinden giden Yenilik Partisiyiz. Bu partinin mensubu olarak hizmet aşkıyla yanan, kanımızın son damlasına kadar mücadele edecek olan Atatürk’ün askerleriyiz. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

Başa Dön