SOKAĞA ÇIKMAYIN HA!…

Erdem GÜNALP

Sarayda oturanlar, halkın içinde yaşamadıkları için ve elektrik benzin ve doğal gaz paralarını kendi ceplerinden ödemediklerinden için olacak ki;

Yılbaşı gecesi yağdırdıkları zamanlarla halkının açlığı yoksulluğu yetmezmiş gibi, birde evlerinde karanlığa, ulaşımdaki ekonomik zorluğu ve evlerindeki doğalgaz ısınma giderlerine yaptıkları zamlarla gelmekte olan kışın soğukları ile karşı karşıya bıkardılar.

Bu şu demektir, ben sizlerin aleyhinizde olan her türlü kararları alır ve uygularım, gerekirse evlerinizdeki elektrik ve doğal gaz sayaçlarınızı ödemeleri yapmadığınız için kapatıyorum, sizleri kış soğukları ile baş başa bırakıyorum diyebiliyor.

Bunları yaptım ama kimselerin sokağa çıkmasını da istemiyorum, Anayasanın 34 ve 35 maddelerinde haklarınızda izine bağlıyorum, izinsiz sokağa çıkarsanız, sizi gideceğiniz yere kadar güvenlik güçlerimiz kovalar ve gerekeni yapar.

Bizim görevimiz dostlarımızın elindeki dolarlarını 20 Aralık gecesi ellerindeki dolarını 18 liradan devlete satarak, bir gün o sattıkları dolarları 13 lira üzerinden dostlarımıza geri satarak emeksiz zenginliklerine zenginlik katmaktır.

06.01.2022

Erdem Günalp

Bir yanıt yazın

Başa Dön