NATO’NUN UKRAYNA KUŞATMASINA HAYIR

                

Erdem GÜNALP

Değerli dostlarım yoldaşlarım Emperyalist ülkelerin yöneticileri, mazlum ülkelerdeki yerli siyasi işbirlikçi ile kapalı kapılar arkasında yaptıkları kirli oyunlar mazlum ülkelerin halklarına nice acılar yaşattığını Ukrayna savaşın da gözlerimiz yaşararak bir kere daha şahit olduk. Oynanan bu ali çengiz oyunlarını, baskılarını, acılarını, ölümlerini, enerji talanlarını mazlum halklar unutmamalıdır, çünkü tarih tekerrürden ibarettir.

Avrupa Birliği ve ABD emperyalist güçlerinin sözcüleri, ağızları her açıldığında demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden haktan, hukuktan, barıştan yana nutuklar atarak demokrasi havarisi kesilirler.

Ancak, Ukrayna hükümetinin Neo Nazileri Dolmas’ta katliam yaparken, Odesa şehrinde sendika üyelerini yakarken kör, sağır ve dilsiz kalan ABD ve AB emperyalistleri üç maymunu oynamaya devam ettiklerini hepimiz biliyoruz. Kahrolsun ABD ve AB emperyalizmi ‘ YAŞASIN ADİL BARIŞ.

AB ve ABD emperyalistleri Afganistan’da, Yugoslavya’da, Libya’da, Irak’ta, Suriye’de olduğu gibi bugünde Ukrayna’da darbeyle iktidara getirdikleri yandaşları ile ülkeyi içten çökertme planları yapanlara Rusya dur demek zorunda kaldı.

NATO’nun Ukrayna üyelik hesapları içten kuşatma planlarını ve işbirlikçi tehditlerini Rusya askeri müdahalesi ile boşa çıkarıldığı bir gerçek. Fakat bu acıları yaşayan Ukrayna halkı milyonlarca insanı yerini yurdunu terk ederek başka ülkelerde mülteci konumuna düşüren siyasi aymazlar şunu unutmayın ki, kendi egolarınız için toprağa düşen askerleriniz, sivil canlarınız ve ülkesini terk eden halkınız sizleri nefrette anacaktır.

İnsanlık birinci ve ikinci dünya savaşlarını yaşadı, dünya savaşlarında milyonlarca mazlum halkların çocukları hayatlarından oldu, savaşların galibi olmaz, kaybedeni ise tüm mazlum halklardır.

Dünya halkları hangi taraftan gelirse gelsin bu tehditlere, baskılara, barbarlıklara hep beraber karşı çıkmalıdır, halklar barış içinde bir arada yaşamalıdır.

Bizler biliyoruz ki, Silah satanlar barış istemez, İlaç satanlar sağlık istemez, din satanlar bilgi istemez.

İSTERLERSE HEPSİNİN SONU OLUR.

Erdem Günalp

27.4.2022

Bir yanıt yazın

Başa Dön