MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E EN BÜYÜK ZARARI ATATÜRKÇÜLER VERİYOR.

Temel SAĞIROĞLU

Sayfamda bulunan tüm arkadaşlarımı tenzih ediyorum. Çünkü ben her Atatürkçüyüm diye beyanda bulunanı sayfama kabul etmiyorum. Öncelikle izliyorum. Paylaşımlarına ve hatta yorumlarına bakıp sonra onaylıyorum. Yobaz ve dinci (Halil Özdemir kalitesindeki dindarları ayrı tutarak) kesim nasıl dine ve gerçek İslam’a en büyük zararı verdi ve hala vermeye devam ediyorsa,

Mustafa Kemal Atatürk’ü tanımayan, ilke ve inkılaplarını bilmeyen, onu putlaştıran ve sadece donmuş bir teori haline getiren Atatürkçüler de aynı zararı vermektedirler. Fikirlerini daha ileri taşımak yerine sadece ismini öne çıkartıp ve bağnazca o ismin ardına sığındılar. Boş boş konuştular. Hayat felsefesi olarak görmediler. Sadece ve sadece faydalanmayı düşündüler. Atatürkçü olduklarında daha aydın daha bilgili ve daha saygın olabileceklerini düşündüler. Çapından ve boyundan büyük sözlerle hadsizliğin Everest’ine kadar ulaştılar.

BU KONUDA MÜTEVAZİ OLMAM. OLMAYACAĞIM.

Çok sevdiğim ve önem verdiğim bir arkadaşım ” Bildiğimden Dönmem. TÜRK ve KÜRT Kardeştir. Her KÜRT Terörist Değildir.” diye bir paylaşımda bulunmuş. Bundan daha doğru daha insancıl, daha mantıklı bir düşünce olabilir mi?

Vay efendim. Sen misin bunu yazan. Cumhuriyet, Atatürk, Türk Tarihi, Edebiyat, Dilbilgisi dersleri verilmeye kalkışılıyor.

Tamam. Olsun Arkadaşım. Bir ders vereceksen seve seve alalım. Burada bir sorun yok. Ama önce bir kendini tanıt. Kimsin sen. Hangi üniversiteyi bitirdin. Hangi fakültede okudun. Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet hakkındaki bilgilerinin kaynağı nedir.

Bak arkadaşım. Şimdi siz ve sizin gibilere bir tavsiyem, birde açıklamam olacak. Dikkatle okuyunuz.

TAVSİYEM

Siz gerçekten iyi niyetli olarak Cumhuriyetçi ve Atatürkçü iseniz lütfen ama lütfen yobazlar ve Cumhuriyet düşmanları safında yer alınız. Çünkü davanıza daha çok hizmet etmiş olur, sizin bulunduğunuz saflardan diğer tarafa dönüşlere vesile olursunuz.

AÇIKLAMA

Defalarca yazdım. Bir defa daha yazıyorum. Dürüstlüğüne ve samimiyetine inandığım Hüseyin Ekici nin Genel Başkanı olduğu Türkiye Birlik Partisinin hizmetindeyim. Bu günkü iktidarın en keskin muhaliflerinden biriyim. İki yerel gazetenin köşe yazarıyım. Bu yüzden yazdığım ve beyan ettiğim her kelimeden ve her cümleden sorumluyum. Doğru bilgi içermeyen her paylaşım benim hakkımda soruşturma açılması için çok yeterli bir sebeptir.

√ 1978- 1980 yılları arası Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi “Türk dili ve Tarihi” bölümünde eğitim gördüm. (12 Eylül 1980 darbesiyle gözaltına alındım.)

√ 1982- 1986 yılları arası Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitim gördüm ve mezun oldum. (İktisat ve Ekonomiyi bilirim.)

√ 1986 yılında Osmanlı Arşivlerinin tasnif işlemlerinde görev alan 56 kişiden biriyim. (Mustafa Kemal Atatürk ve yakın Cumhuriyet Tarihimizi kaynağında öğrendim)

Lütfen biraz haddini bil.

Bir şekilde bu mesajın ilgilisine ulaşması dileklerimle……..

21 Aralık 2016

Bir yanıt yazın

Başa Dön