EĞİTİM YOKSA CEHALET AT OYNATIR

Erdem GÜNALP

18 Ocak 2022

Değerli dostlarım, yol arkadaşlarım; Doğru söze ne denir ki!

Bir halkın geleceğini karanlığa gömmek istiyorsan, kul köle toplumu yaratmanın en güzel yolu eğitimi sıfırlamaktan geçtiğini hepimiz biliyoruz, eğitimi yok eden toplumların geleceği olmaz. Bilimin, teknolojinin anaokulu eğitimdir.

Bilimden sanattan, yazarından, çizerinden ressamından, heykeltıraşından, tiyatrodan, sanatçısından, müzisyeninden, biliminden uzaklaşan toplumların hayat damarları kopmuş demektir.

Dini referansları kullanarak halkı cehennemle korkutanların, yaşamlarına bakın, bu dünyada zevki sefa içinde bu cenneti yaşadıklarını hep beraber görüyoruz.

Değerli dostlarım Mısır eski devlet başkanı Enver Sedat bir suikast sonuncu öldürülmüştü, Hâkim katile sorar Sedat’ı neden öldürdün, katil, Laik olduğu için öldürdüm, Hâkim laiklik ne demek bilmiyorum.

Mısır’ın eski edebiyatçısı rahmetli Necip Mahfuz öldürmeye çalışıp, başarısız olan sanığa Hâkim sorar, neden vurdun? Sanık, sokak çocuklarının hayalleri adlı kitabını yazdığı için, Hâkim peki kitabı okudun mu? Hayır okumadım.

Hâkim Yazar Faraç Foda’yı öldüren üç teröriste sorar, Neden suikast düzenleyip öldürdünüz? Suçlular çünkü Kâfirdi.

Onun kâfir olduğunu nerden anladınız? Suçlu, onun kitabından, Hakim, hangi kitabından anladınız onun kafir olduğunu? Suçlular biz okuma yazma bilmiyoruz ki derler.

Hakim nasıl !!!!! Bizler okuma yazma bilmiyoruz ki.                                                                           

Demek ki dün olduğu gibi bugünde her kötülüğün anası CEHALETTİR CEHALETTİR yine CEHALETTİR. Eğitimi yok edip dinselleştirenlerin kulağına küpe olur mu bilmem.

Erdem Günalp

Bir yanıt yazın

Başa Dön