BOSNA PİRAMİTLERİ VE TAŞ KÜRELERİ (video)

HAKAN YEDİCAN

Çok uzun yıllardır araştırdığım birçok konuda kilit rol oynayan, 30.000+ yıllık Bosna Piramitler Vadisindeki Piramitleri ve yeraltı tünel labirentlerini, tüm bilimsel araştırmaları ve kanıtlarıyla sizlerle paylaşıyorum.

300m+ yüksekliğiyle dünyanın en yüksek piramidi olan Bosna’daki Güneş Piramidi aynı zamanda 30.000 yıllık bilimsel kanıtlı yaşıyla da dünyanın en eski ve bilinen ilk piramidi olarak gerçekten çok büyük bir öneme sahiptir.

İki defa bizzat giderek gezip-araştırdığım ve kaşifi olan Dr. Semir Osmanagich ile de görüşerek edindiğim bilgileri, kendi tez ve düşüncelerimle de birlikte sizlere sunuyorum.

Tarihi yeniden yazdırmaya zorlayacak kanıtlarla, sembol ve diğer bağlantılarla Göbeklitepe, Mısır Piramitleri, insanlık tarihi, dinler tarihi ve Türkler’in tarihi ile de yakından ilgili çok önemli iddia ve kanıtları da sizlere sunuyorum.

Yine Bosna’daki Visoko bölgesinde yer alan Ravne yer altı tünel labirentleriyle ilgili bilgileri ve 35 dk’lık Ravne Tüneli’nin tamamını gezdiğim videomu da dördüncü bölümde sizlerle paylaşıyorum.

Bizlere öğretilen tarihin açıklayamadığı eksik noktaları tamamlayarak yeni bir alternatif tarihinin bilimsel kanıtları Bosna Piramitleri Vadisi’nde olabilir mi?

Gerçek olarak kabul ettiğimiz bilgilerimiz ve tarihimiz de de eksik ve yanlışlar bulunuyor olabilir mi?

Evrim teorisindeki bulunamayan kayıp halka, inanç sistemlerinin en eski kanıtları ve kozmik bağlantılara işaret eden bulgular neler?

Ravne tünellerindeki şok edici 35.000 yıllık organik bulguların bilimsel kanıtları neler?

Bu konuya bilim insanları nasıl bakıyorlar?

Kısacası “Tarih yeniden mi yazılmalı?”

Sorusuna bilimsel bir cevap;

Bosna Piramitleri ve Taş Küreleri…Hepinize iyi seyirler…

Bir yanıt yazın

Başa Dön