TEK KURTULUŞ YOLU ATATÜRK’ÜN İŞARET ETTİĞİ GÜNEŞ UYGARLIĞIDIR

Hüseyin EKİCİ

24.08.2022

Güneş Uygarlığı Grubundan ulusumuzun üzerinde oynanan emperyalist oyunların nasıl oynandığını objektif ve tarafsız bir bilim insanları sorumluluğuyla aydınlatıcı bilgileri okurlarımızla paylaşmayı bir yurtseverlik görevi ve sorumluğu içinde yayınlıyorum.

Elbette eleştirileriniz olacaktır. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi de aynı sorumlulukla yine buradan sizlerle paylaşacağız.

Şimdilik sözü fazla uzatmadan yapılan yorum ve tespitlerden örnekler sunarak yazımızı sürdürelim. Ve birlikte okuyup değerlendirelim. H.E

GÜNEŞ UYGARLIĞI GRUBUNDAN KISA NOTLAR:

Zorla göç hareketi başlatarak ulus devletleri yok etme projesine küreselciler isim takmış:

“Diluting nationalism!”

Kısacası, Ulus devleti SULANDIRMA!

Göçe zorlama da, göçün yıkımı altında kalma da, proje yani!

En fazla sulandırmaya çalıştıkları ülke de Türkiye elbette.

MÜJDAT KAYAYERLİ

  • * * * * *

Türklerde Kut ve Töre geleneği vardır… Ancak Türk Güneş Uygarlığı bir devlet sistemi ve Gök Tengri inanç anlayışıdır…

ZAFER GÖKCAN

  • * * * * *

INSAN ve GÜNEŞ

Atalarımız insanı “GÜNES VARLIK” olduğuna inanmışlar ve kültürlerini Güneşe uygun geliştirmişlerdir. Türklerin bu inancı, KÖR INANÇ değildir. Bugünün bilimsel olarak doğrulanmaktadır.

Ama dikkatinizi çekmek isterim, bize okutulan hiç bir kitapta, biyoloji dâhil bu bilgiye ulaşamazsınız.

Hâlbuki bugün biliyoruz ki, Doğayı da İnsanı da çalıştıran doğuran büyüten, geliştiren Güneş enerjisidir. Yani bizler kısaca GUNES SISTEMI içinde meydana Gelmiş GÜNES VARLIKLARIZ. Ben bunları yazdığım zaman, ODTÜ’de hiçbir bilim adamı aksini inkâr edemedi.

Kısaca şunu söyleyeyim, Kan, Güneştir. İçimizdeki Güneş enerjisini Hücrelere taşıyan sistemdir. Ayrıca, her hücremizde Güneş depoları vardır (Atp’ler) Yani biz bilmesek de, batı bize öğretmese de  biz Kendimizin, “Güneşle çalışan bir varlık” olduğumuzu biliyoruz.

ÇETİN GÖKSU

Bir yanıt yazın

Başa Dön