“Meral Akşener’i Gülen, bakan yaptı”

Bir dönem Fethullah Gülen’in yakınında yer alan, daha sonra yollarını ayıran isimler Prof. Dr. Ahmet Keleş ve Nurettin Veren, örgütün iç yüzünü, Didem Arslan Yılmaz’a anlattı. CNN TÜRK

Meral Akşener için şok iddia: Gülen istedi Çiller bakan yaptı

Giriş Tarihi: 7.8.2016  02:08

Meral Akşener‘i Gülen, bakan yaptı”

Fetullah Gülen ile birlikte 1970’li yıllarda cemaati örgütleyen ve örgütün iki numarası olan Nurettin Veren’in CNN Türk’te anlattıkları gündeme damga vurdu. Örgütü kuran isimlerden olan ve 2005’te örgütten ayrılan Veren, 5 ay önce MİT’e 200 imamın ismini verdiğini, darbe olacağı uyarısında bulunduğunu söyledi. Veren, katıldığı programda Meral Akşener“i Gülen’in bakan yaptığını söyledi ve bunun belgesini de gösterdi.

MERAL AKŞENER’İN İÇİŞLERİ BAKANI OLUNCA YAZDIĞI TEŞEKKÜR MEKTUBU

https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2016/08/06/1470479733777.jpgTerör örgütü elebaşı Gülen’e bir zamanlar en yakın isin olan Nurettin Veren, Meral Akşener’i zor durumda bırakacak açıklamalarda bulundu.

Veren, 1990’lı yıllarda Meral Akşener, Işılay Saygın ve Ufuk Soylemez’i, Gülen’in isteğiyle Çiller’in bakan yaptığını, kendisinin de aracı olduğunu iddia etti. Veren, Akşener’in kendisine gönderdiği bir mektubu da programda gösterdi.

EMNİYET DALGA GEÇER GİBİ ‘BU GÜLEN Mİ’ DİYE SORDU

* MİT bu anlattıklarımdan sonra ne yaptı bilmiyorum. 2014 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm. Her şeyi anlattım. Bana göre bu işin ciddiyetini kavrayan tek kişi o. Emniyet ve savcılar bu konuda hiçbir şey yapmadı.
* 55 saatlik kayıt yaptım, yazıyı belgeleri, dökümanları, isimleri emniyete de verdim. Bir gün beni aradılar ve davet ettiler. “Bir resmi onaylamanız gerekiyor. Gelemiyorsanız resmi size gönderelim” dediler. Gönderdiler. Gönderdikleri resim Fethullan Gülen’in. Üstelik yeni resimlerinden biri. “Bu Gülen mi?” diye soruyorlar. Böyle iş yapılır mı? Dalga mı geçiliyor.

* Nuri Gündoğan Alevi imamıdır. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyordu. Şu anda gözaltına alınıp alınmadığını, kaçıp kaçmadığını bilmiyorum ama mutlaka araştırılmalı.

Meral Akşener için şok iddia: Gülen istedi Çiller bakan yaptı

NASA’YA BİLE ADAM SOKTUK

* Şuanda Cemaatin süzgecinden geçerek oralara (TSK) gelmiş yüzde 85 oranında asker var. Ben bunu 2005’te dile getirdim. Buralara eleman devşiren imamlar var. Bunlar deşifre olunca hemen başka imamlar geliyor ve o boşluk böyle doluyor.

* Gülen örgütü Twitter, Facebook, Apple gibi dünya teknoloji devlerine üst düzey yöneticiler bile soktu. Onlar da pek çok ismi daha sonradan işe aldılar. Bu insanlar örgütün yurtdışındaki önemli kolejlerinde yetişti.

Kaynak : Sabah Gazetesi, CNN TÜRK TV

Bir yanıt yazın

Başa Dön